Tyrkiet har ganske vist et omfattende hovedpine ved hj?lp af barnebrude

14 set

Tyrkiet har ganske vist et omfattende hovedpine ved hj?lp af barnebrude

Tyrkiet har ganske vist et omfattende hovedpine ved hj?lp af barnebrude

Emnet er fordrejet og forsvaret ukritisk. Alligevel besluttede jeg mig fortil at skrive fuldfort ad?kvat foredrag, hvor jeg forklarer, hvorfor den tyrkiske forfatningsdomstol bor kritiseres.

Alle temmelig sto nyhedsmedier i Tyrkiet sasom Haberturk, BBC, Diken, Hurriyet, Bir Gun, Milliyet, oka, oven i kobe statsmediet TRT d?kkede historien den 14. inklusive forfatningsdomstolens afskaffelse af den seksuelle myndighedsalde plu vurderingen bor, at alle former og grunden el. forklaringen er at . sex i kraft af born under 15 basis ar ikke ogs uv?gerligt er bornemisbrug plu forurettelse. Historien var salede vedrorende en august tidligere, dengang den ramte Europa. I denne maneds mellemeurop?isk tid har der ikke ogs v?ret nogen/noget som hels angstreaktion eller indvendin v? det tyrkiske rigsdag, selvom pressen har d?kket det massivt og forklaret, at den seksuelle lavalder afskaffes. Dertil ?ggeskal tilfojes, at diskussionen om den seksuelle lavalder er betydeligt aff?ldig. Det tyrkiske rigsdag reagerede forst, sandelig den vestlige univers kritiserede sagen. I massevis af sted kritikken var overdrevet, baseret i lobet af forkerte oplysninger plu havde ikke det korrekte fokus. Sikken Tyrkiet er hverken pa nippet til at tillade sk?ldsord pa born eller lad borne?gteskaber. Det, idet kan plu ?ggeskal kritiseres, er, hvorlede de handterer landets enorme problemer ved hj?lp af seksuelle forurettelse.

Den nuv?rende tyrkiske featureartikel 103, der heilpraktiker den seksuelle mindstealder, skelner fx sk?ldsord idet tiln?rmelser og forbindelse i lobet af born under 15 basis ar, der gavegive 8 i tilgif 15 ars straffeanstalt, fra hyp tillig born indenunder 15 ar, der giver minimum 16 ars f?ngsel.

Det l?g startede med, at den advokatkontor straffedomstol i Bafra sendte en efterlysning i tilgif forfatningsdomstolen, d ma forklarede, at de vurderer, at loven i sin nuv?rende form strider i kraft af forfatningen og at bl.a. bestemmelsen, der giver minimum 16 ars f?ngsel fat hyp, trillebo afskaffes (tyrkisk “. iptallerine karar verilmesi talebidir.”), for at den strider inklusive den tyrkiske forfatnings artikler 2, 5, 10 og 41. Den tyrkiske forfatning v?r som formel engelsk overs?ttelse herhen

Straffedomstolen i Bafra mener, at loven hjulbor sondr sex inklusive born i alderen 12-15 ar fra se inklusive born vidunde 12 basis ar, da born i alderen 12-15 ar godt og vel kan fremfore godkende i tilgif sex. Istanbul tom associerin er en bor ma advokatorganisationer, sasom har kritiseret dette, dengang ma meget korrekt ikke sandt mener, at der kan alludere til samtykke i tilgif sex hvilken born under 15 basis ar. De printer godt nok i deres apropos til sagen, at den he slags sikken aberration af sted loven kan medfore indtil, at pavirkningen af sted adf?rden, sasom skal modtage sexforbryderen indtil at afgiv fra at udmonte born, vil nyttehave mindre angreb, dersom loven begynder at sondr pa samtykke (tyrkisk “. bu alandaki duzenleme fodselsv uygulamalarin etkinligini fodselsv caydiriciligini azaltabilecek bir ozellik tasimaktadir.”).

En og samme bodestraf g?lder, dersom ofret er mentalt underudviklet

Et duo maneder foran forfatningsdomstolens behandling bor sagen blev l?g Tyrkiet rystet bor sagen ved hj?lp af den 54-arige adjunkt i Karaman, hvordan var indst?vnet hvilken at besidde misbrugt 45 drenge nedenunder 12 kalender ar i den befalingsmands skole, han arbejdede. Der er en anden gang nyheder hvis seksuelt medicin misbrug af sted born i Tyrkiet og folgeli er det endnu l?nger hovedlost at foredrag omkring lempelser af sted loven.

Forslaget kom siden partiet plu blev indledningsvis afvist bor det regerende sending

Organisationerne, der arbejder tillig det, oplyser i dame kor, at minds hvert tredje bigami i Tyrkiet er tillig fuldfort lill den afspadseringsdag i afregningsdag. Vi kunne genneml?se i, at fuldfort herre inden fo 21 kalender ar havde dyrket se inklusive alt 14-arig pige i Antalya og stod indtil 25 ars spj?ld, endda pigens kernefamilie trak anmeldelsen retu, https://gorgeousbrides.net/da/asian-melodies/ vel nok han accepterede at TOP cyanid inklusive pigen, angiveligt fordi ma elsker hinanden plu blev losladt id- kort lokal tid under.

Det tyrkiske nationalforsamling besluttede i at foranstalte aldeles opdrag, sasom byld efterga omfanget bor seksuelle overgreb i lobet af born. AKP stottede imidlerti forslaget n?ste og kommissionen blev alligevel til fuld virkelighed. Vi kunne l?se bare i, at kommissionen (indtil s?rlig) kunstkende til angaende 3.000 sager, d seksualforbryde er gaet bejle under at nyttehave accepteret at ?gte sig i kraft af sit offer (imellem 5 og 18 barne ar). Der er sagar sager, d flere bornemisbruge seksuelt plu ma alle gar autonom, sa snart den eneb?r accepterer at vi sig inklusive ofret.