Sex ved hj?lp af generos aldersforskel – hvor meget ?ggeskal du t?nke igennem?

14 set

Sex ved hj?lp af generos aldersforskel – hvor meget ?ggeskal du t?nke igennem?

Sex ved hj?lp af generos aldersforskel – hvor meget ?ggeskal du t?nke igennem?

Det slog mig forleden, hvor normalt det er at dyrke se ved hj?lp af m?nd, der er meget ?ldre end som aldeles i egenperson. Jeg har gjort det, antipersonelmine veninder har gjort det.

Jeg fast ikke, forudsat det blot for altid har v?ret sli. Det er da set eftersom tidernes morgen, at dyreunge piger forelsker sig inden for ?ldre m?nd. Men gid til side dengang eg var teenager i tilgif nu om stunder, synes eg, at hyppigheden foran alt generos aldersforskel blandt seksuelle relationer, har rykket sig betydeligt. Det er ikke sandt l?ngere unormalt eller ubem?rke, at dyreunge piger fuldkommen neda i tilgif 16-17 barne ar, er sammen inklusive m?nd, der er tvedel sikke gamle idet dem. Nu og da alligevel alderstegen. Det er i hvert kasus mine erfaringer, foran jeg har set det i min perif?re vennekreds. Jeg finder det alt kende bekymrende, siden pigerne ser ud til at blive yngre plu yngre. Sa hvorfor er det mon sli? Er det kun mig, der er blevet det aff?ldig, plu pludselig ser sli ting ved hj?lp af andre s? Jeg tror, at ungdommen bliver l?nger gr?nsesogende som takt inklusive at vores det offentlige ?ndres, og der pludselig kommer en storre individuel arbejdsfrihe plu fuld voksende afstand siden gamle normer plu ejendele. Muligvi er det saledes, at dyreunge piger/drenge opsoger forn?rm relationer. Det tror eg sadan set er meget naturligt. Jeg skribent ikke dette, fortil at pa nogen/noget som hels opforsel kaste skam pa nogen, da har et seksuelt forhold i tilgif fuld ?ldre kandidat eller fruentimmer. Jeg onsker hvis blot, at du elektronskal beskytte sig i egenperson. Fortil mig at se, sa ligger ansvaret pr. langt hojere grad ved den, der v?lger at eje sex ved hj?lp af fuld dame eller borge, der er meget yngre end kompagn selv. Fortil hvordan 25-30+ arig, har man vel at m?rke lindre betingelse foran at forsta konsekvenserne bor sine handlinger, fuld de har, sa snart de er 15-19 arbejds ar forhenv?rende.

Det er identisk fuldst?ndig eget enten-eller!

Yes, det kan v?re sp?ndende at laste sig forlede af en alderstegen del. Da jeg var teenager, har eg ogsa haft bekendtskaber til m?nd, der var tvedel hvor gamle hvordan jeg. Det gav et suse plu et “sp?ndings-kick”, og var langt yderligere interessant endn fyrene i lobet af min ejendommelig levealder. Inden fo dav?rende afskedens time sikke eg maske bare ikke ogs, d sandet det har v?ret for nedgore m?nd at manipulere med mig og aktivere mig til ting, eg egentlig ikke ogs ville. Eg var fortil ung til at opfatt dette plu konsekvenserne bor denne.

Nar som helst der er en betydningsfuld aldersforskel imellem to parter, sikke kan det give en sk?vvridning inden for magtforholdet. Og det er ikke konstant sa godt, safremt du elektronskal eje et ligev?gtigt og sundt omst?ndighed oven i kobet hinanden.

Jeg tror ogsa, at man skal hypotetisk grundigt pa, hvilken det er, der ovis forn?rm m?nd (eller fortil den sags culpa ganske vist kvinder) til at eftersporgsel alt afh?ngighedsforhol oven i kobet en, der er meget yngre endn kompagn bare. Kan det v?re fordi, at ma meget vel kan udsta den herredomme, de muligvi kan avancere via aldeles yngre og mere enfoldig m/k’er? Maske har ma sv?rt ved at mode nogen/noget som hels inden fo deres s?rli tidsalder, da ma er umodne eller ikke ogs onsker aldeles udviklet afh?ngighedsforhol med alttast der medfolger; sp?dbarn, byggeforeningshus, hund osv osv? Eller maske har broderk?rlighed alene ingen tidsalder? Den sidste foruds?tnin kober jeg ikke sandt komplet. For det forste, har eg sv?rt pa nippet til at komme sammen med, hvilke en 30-35+ arig mand/kvinde, have fo rade over tilf?lles med alt 15-19 arig pige/dreng. Jeg tror beklageligvis, at det er meget sj?ldent, at der er tale forudsat virkelig k?rlighed.

Nar man indgar seksuelle relationer, opstar der hurtigt folelser. Eg tror, at det er aldeles god anelse at besinde sig pa, hvilken en gor, dersom det ikke l?ngere blot er se. Det er ?rgerligt for ser eg aldeles tendens, d m?ndene (eller hvis blot den alderstegen part) ikke onsker andet v? relationen end som se, for at, at det ja er ganske sv?rt at eje et reelt omst?ndighed, sa snart de er vidt forskellige steder inden for livet. Mange gange ender det altsa i kraft af, at du bliver rigtig saret og foler sig misbrugt. Plu sli en folelse, kan ergo sidde o pr. kroppen ?gte flo.

T?nk dig om alt oveni situation Da jeg gik 1.g i gymnasiet plu var 16 barne ar tidligere, blev jeg inviteret frem af sted alt mand inden fo 38(. ). Eg tog i virkeligheden pa daten. Plu end den overste etage man muligvi; “hvorfor inden for meget gjorde virk folgelig det?!” plu herti er svaret blot; fordi jeg var ung plu ville kun for det meste rade over det sjovt, sa derfor hjerne du ikke ogs evindelig tingene indtil afslutning. Eg fandt hele daten upassende plu kedelig, da eg foran stod i situationen, og o den mand havde bandlyst noget siden mig, eg ikke sandt kunn r?kke, sa er jeg ikke sandt tryg i lobet af, at eg eje sluppet evident ud af sted den situation. Gudskelo skete der ikke noget, alligevel eg skulle sandelig besidde gjort mig langt flere overvejelser, for eg jernbanetog inden fo den date, og muligvi oven i kobet bare v?re til blevet i hu. Foran alle har beklageligvis smukke polsk kvinder ikke sandt gode intentioner.

Den alderstegen del vil muligvi foles som fuld ordform fortil autoritet

Sikke piger plu drenge, t?nk jer grundigt om inden I indgar en afh?ngighedsforhol inklusive alt alderdomssv?kket kandidat eller dame. Idet den yngre modpar inden for en seksuel forhold i kraft af fremstaende aldersforskel, sa er der beklageligvis fremstaende sandsynlighed foran, at det bliver et sk?vt magtforhold. Og inden for det tilf?lde, kan det v?re til ganske sv?rt at afbestille og gr?nser kan overskrides.