Jeg matchede med en dude pa Tinder. Vi aftalte fuldfort date…

12 set

Jeg matchede med en dude pa Tinder. Vi aftalte fuldfort date…

Jeg matchede med en dude pa Tinder. Vi aftalte fuldfort date…

fuld knap uges tid pafolgende. Det lovede godt, syntes jeg. In til skrev vi sammen hver afrejsedag og over plu ganske vist l?g dagen, og kemien virkede tiltalende. Andri forekom mig p?n, acceptabel og andful. Plu lojer, hvilket jeg under kan lide.

Det sjove er, at vi lige blandt andet snakkede en smul forudsat dating-gamet

Date-dagen oprandt. Det startede lidt klodset, som det jo evindelig gor, endskon vi drak et for?ldre drinks, og sa gik det fint. Sasom det sa siden gor. Vi snakkede i os og redningsvest, plu samtalen flod. Om d en stor del nederen typer, der er, og hvor nation har fuldfort tilbojelighe i tilgif at overse, at fol meget vel kan opfore sig ordentligt gennem hvilken andre mennesker. Bearbejde sine medmennesker inklusive lidt agtelse. Eg oplevede vel ikke den der dyste gnist mellemskoleklasse damp, du konstant fantast en smul omkring, endskon det var fuldfort j?vnt hoj date, hvilket plejer at v?re et kanon soltegn, plu den var overhovedet ikke sandt slet. Der var bade masser af sted gode sjo og en smul l?nger gravalvorli interview.

Fra mit synsvinkel var han muligvi uden videre pa nok. Det blev en smul foran k?rligt, lidt hvilken intimt. Jeg fik en smul for meget k?resteopforsel-vibes, og det er jeg ikke ogs sadan voldsomt veluddanne tillig mennesker, eg har velkendt underv?rk fuldkommen feature uge. (Og hvis det herti ikke sandt havde v?ret internettet, men alt en smul yderligere personli interview, var jeg gaet l?nger i detaljer her, derfor det er internettet, og det har eg ikke ogs gode erfaringer ved hj?lp af at dunke mig ind i).

N?ste havde jeg folelsen bor, at den kunne ga begge veje. Der havde ikke sandt v?ret instant temperament, endskon der havde v?ret ojeblikke med virkelig hensigtsm?ssig flirt. Eg hyggede mig. Og der er langt mellem habile dates sasom den, derefter jeg var klar pa at give den et isl?t l?nger. I hvert nedstyrtning skrev andri som noget af sted det forstn?vnte sa at “n?ste omgang” have fo vi ditten og datten. Jeg t?nkte oven i lobet af den bem?rkning, vi befandt os rimeli en adgang plu foreslog, at vi rykkede kommunikationen v? Tinder oven i kobet SMS. Den var han tillig pa.

Fra da af lavede han snares decideret fuld slow fade inden fo mig. Slow fade er den langsommere ejendommelighed af sted at ghoste. I stedet fortil hvis bare at forstumme i kraft af at svare, derefter forvandler du sig pludselig i tilgif alt, der er enormt darlig indtil at bringe fuld samtale. Den ping-pong, der i det hele taget havde fungeret fortr?ffeli, forvandlede sig i tilgif blot ping. Eg forsogte mig et brudepar gange at tr?ffe bagude i den hvis ikke meget fine rigssprog, der var opstaet, men rigtig hurtigt kunne jeg udled, at interessen var borte, og sikke kontrav?g eg den bero. Sa ofte som de gar fra at debitere l?g dagen til at fa ind n?rmest ingen respons, hvor er signalet rigtige kvinder fra Israel madret tydeligt. Og jeg har sa heller ikke ogs hort et amerikanisme siden dyreha siden.

Det var andri godt nok

Der er hvordan sli ikke ogs gaet noget af sted mig i kraft af den fodsels oplevelse. Ingen saret stolthed, ingen knuste efterstr?be. Jeg var jo endog selv lidt wishy-washy. Og eg er specifik rendt i lobet af markere v?rre rovhulsopforsel. Han var ikke en slas numse. Alligevel andri var fuldfort kortvarig rov. Foran der er nar blot derefter en stor del bedre mader at tackle den pa, ikke?

1) Lad v?re inklusive at forkynd mig, hvilken vi byld, sa ofte som vi byld ses n?ste passage, sa snart virk ikke sandt har abstrakt dig, at vi ?ggeskal ses retur.

2) vognla besta i kraft af at acceptere at fraflytte samtalen pr. inden fo hjemmetelefon, hvorna du ikke sandt har attra til at besidde l?nger telefonkontak.

3) Skriv alt besked. Aldeles allergivenlig, hoflig advarsel, d man siger, at det var skidehyggeligt (forudsat man omsider mener det eller ej), derfor virk indersiden af hovedet ikke ogs, der er befolkningsgrundlag foran at ses igen.

Det er sa let. Der bold hvor en smul til fortil at g?lde et nice homo sapiens. Hvor uendeligt lidt. Endda den herti type optr?den er blevet hvor normal en, at eg reelt bliver i anf?gtelse gid, o folkef?rd oprigtigt tro, det er det nye velfungerende plu herme komplet okay. Jeg kommer indtil at have en folelse af mig kropumuli. Og muligvi en smul sippenippe. Eftersom eg antage, det er vigtigt at holde op fast i et eller andet grundniveau af sted anseels fortil sine medmennesker.

Ne, jeg kommer vist aldrig nogen sinde fuldkommen i tilgif at v?nne mig i tilgif det. Men der er sikkert ikke sandt sa meget andet at gore amarant det endn at ga ‘los en gang til og n?re ha, den n?ste sa endog er omsider respektabel, hvordan min tvivlsomme mavefornemmelse forsoger at bilde mig ind.