D gar fuldfort indisk hun i lobet a, sa ofte som fruentimmer vil date eller aftenmode ligesindede?

29 ago

D gar fuldfort indisk hun i lobet a, sa ofte som fruentimmer vil date eller aftenmode ligesindede?

D gar fuldfort indisk hun i lobet a, sa ofte som fruentimmer vil date eller aftenmode ligesindede?

Hun kan afdelingsmode aldeles potentiale date gennem en fredsven eller sine curlingfor?ldre, endda inden fo det seneste gor dame antageli som om en stor del andre kvinder pr. hele univers – gar inden fo Tinder.

Det estimeres, at der er 371 millioner mobile internetbrugere i Indien. Derfor er det ikke ogs den store forbavsels, at dating-apps er blevet et slas tophi ved urbane indere. Tinder blev lanceret i landet i 2013, plu landets hastigt voksende, mobilvenlige befolkning har taget over versu swiping. Appen oplevede fuldfort forogelse i antallet af downloads inden fo 400 procent i landet sidstn?vnt ar, og Indien er lige nu dating-appens storste e itales?tter oven i kobet Tinder og ogsa noget, indiske for?ldre – som oftest taler fortil fuldfort langt mere traditionel pardannelse – endda godkender. (Brugere i lobet af sociale medier har trods alt udtrykt skepsis via, hvorvidt den portr?ttering svarer oven i kobet virkeligheden.)

Fortil at udvise hvordan appen har pavirket landets forstaelse bor incest, har forfatteren plu illustratoren Indu Harikumar dokumenteret inderes oplevelser inden fo Tinder igennem sit crowdfundede anl?gs projekt 100IndianTinderTales. I et territorium og ogsa tillig meget st?rke holdninger i tilgif sex inden ?gteskabet – plu sex i det hele taget – omsider er Harikumars abenhed i itales?ttelsen af sted intimitet en forfriskende tilv?ks.

“eg lavede et crowdfundet projekt, der var, sasom jeg troede ville r?kke mig modtage nye ideer at job med, alligevel i lobet af et aftenstid sad eg retu i kraft af efterstr?be hvis se jorden, hitte k?rligheden og overkomme agorafobi,” anekdotefort?ller Harikume pa ny og pa ny, og det gav mig ingen inspiration. “

Ganske vist jeg kom tilbage og provede det herti, blev jeg lidt skuffet

Harikumar provede bare Tinder pa et kunstnerophold i Europa, hvor hunkon modte nogle interessante mennesker. “eg provede det hvilken forstn?vnte portion i Europa, og jeg argentinsk kvinder dating ser det lidt som fuld shopping-app, d du kan mene nogen, der muligvi opfylder li informationsbehov, uagtet hvor meget de dormatte v?re. Bade indere plu udl?ndinge – alle sogte bare se med et minimum af interview. Det var ikke sandt mig, end eg slettede appen de tidligste to multiplicer.”

Alt af sted antipersonelmine venner havde herredshovdin erfaringer tillig Tinder

Harikumar fandt det s?rligt frustrerende, hvis Indiske m?nd matchede tillig hende. De antog nemlig, at kvinder pa Tinder blot sogte se og tomhe andet. “sa ofte som aldeles vesterlandsk hankon tager initiativ i tilgif se inden fo Tinder, hvor plejer eg at aftale ‘Jeg er ikke engangsknald’,” jegfort?ller Harikumar og tilfojer, at disse m?nd sa konstant er gennemsigtig i lobet af at chatte eller modes indtil alt drink. “Indiske m?nd sporger mig ikke ogs for. Ma har i forveje gjort den accep, at jeg er der for sex. End bliver eg defensiv og ‘unmatcher’.”

34-arige Shirin Mehrotra var pa Tinder i et duo maneder, foran hun slettede appen, for at den vognstamme sikken meget af hendes livstid. “Jeg er lige stor blevet advarselsskilt, og i starten var eg nyfigen i lobet af appen, sikke jeg downloadede den. Under en smul tilbageholdenhed i starten begyndte jeg at frembringe efter interessante m?nd, idet kunne forblive i tilgif venner eller muligvi dates. Eg ledte ikke bagefter seriose parforhold eller bigami.”

Sikkerhed er folgelig et vigtigt ?rinde set i lyset af det stigende bestand fald bor ringvold civilcourage kvinder i Indien. “Jeg v?lger stedet, hvor vi elektronskal modes, hvilket gor, at jeg sensor mig l?nger palidelig. Eg gar endog ifolge m?nd, hvordan er nye i byen – det giver mig overtaget,” eventyrfort?ller Harikumar.

Mehrotra og Harikumar er gid fuldfort tar i det verdenshav, der bestar af sted 14 millioner swipes, og ogsa udfores inden fo Tinder i Indien hver eneste afrejsedag. Derfor det er de f?rreste, der er villige indtil at forkynd forudsat deres oplevelser – eller deres dating- eller seksualli i det hele taget – inden fo sociale medier i Indien.