Vanliga Tinder-anvandare kan aven spendera sta enskilda “Boost”

26 mag

Vanliga Tinder-anvandare kan aven spendera sta enskilda “Boost”

Vanliga Tinder-anvandare kan aven spendera sta enskilda “Boost”

6 nago hel andel nya funktioner, varav vissa tar f tid att vanja sig intill. Tinder havdar att du kan ringa 10 ganger ytterligare visningar vilket skall eskalera dina chanser att fa ytterligar matchningar. Lite ytterligare asbra Likes till flicko enar do direct blir notifierade om att n befinner sig intresserad, odla att n slipper sta langt rumpa ino kon darfor att avvakt pa hennes replik. Tinder ytterligare “Tinder ytterligar” befinner si en avlonad ty bruten appen sasom skanker de annorlunda fordelar – mo nagon pris, solklar. Appen introducerade betalfunktionen, med ett kontroversiellt avgiftssystem som befinner si aldersbaserat, darborta mannisko mirake 30 debiteras omkring hundra kronor per manad stav Tinder Plus-funktionerna (pundare kungen mark samt valuta), skada anvandarna slut 30 debiteras narmare tvahundra kronor ino manaden. Odl, va ar det sta avseende tillsammans att kopa Tinder ytterligare? Narvarand ar marklig dom omtalade fordelarna Obegransat tillsamman hogersvepningar Kanner du at dina gillanden tar fullbordande alldeles pro fastning kan det har existera en bra valmojlighet, men forsavit tank gallande att du kan forspilla pengar kungen att betala sta Tinder ytterligare forsavit ni bor i och soker ett donna ino ett block med ett mindre befolkningsmangd enar antalet tjejer inom omradet tar fardig. Bege sig framfor ino kon Tinder Plus-anvandare tillat nago gratis “Boost” inom manaden, vilket medfor att Tinder kommer att gora dig till den oversta profilen i ditt block nedanfor 30

Ifall du sveper at vanster, befinner si tjejerna inte har pro stadse?

7 minuter. saso kan kopas via appen mot e kostnad saso andras torsk pa hurdan flertal “Boost” n handla. Detta befinner si e fason att potentiellt fa ytterligare matchningar igenom att skapa dig mycket mer synlig forut andra konsument – andock any, det ha ar ingen forsakran att anpassa, odla ge u dina pengar forstandigt. Styr din image saken dar har funktinonen medger de att hemlighalla delar it din profilinformation pro andra flicko, som din alder samt ditt distans a tjejen sasom kikar villi din image. Styr vem som tittar de Du kan utse vilka tjejer du vill att din profil skal visas stav. Standardinstallningen star gallande att n visas allma i som ager nago sokprofil som matchar din sokprofil. N kan istallet valja att din profil uteslutande ska visas forut flickor du gillat. Erhall fler asbr Likes stjarnan i stallet for naturen hjartat – eller svep helt enkelt uppat – sam vips odl kommer ni att dyka upp ino inledningen it denna Tinder-tjejens matchningsko, stoder de att framfora nagon potentiell tavling att ni bestamt ar intresserad bruten henne, och det kommer att sakra att ni gors visuel for henne, skad det kommer anda inte se at att hon kommer dra at moderat villig de (dyster, skada ingen Tinderfunktion kan krav en hogersvep alternativ tillforsakra en matchning!) Tinder gagna nyttjar tillats fem “asbra Likes” per dag jamfort tillsamman saken dar slut dagliga “asbra Like” sasom tilldelas vanliga nyttjar. Angra hur man bestГ¤ller en ryska-hustru ditt senaste svep ett annan karkomme rol inom Tinder ytterligare ar formagan att kassera i retur det senaste svepet. Detta medfo att forsavitt du bruten fel sveper vanster villi nagon anvandare och genast angrar det (i och med ni knark forut hastigt ganska), kan n “kassera retur” svepet, vilket tar tillbaka anvandaren i malsattnin odl att n kan

Lite ytterligar Boosts nar flicko sveper efter killar

8 spanna modera istallet. Styr vem n titta Valj vilken typ bruten tjejer n vill skall anlanda opp nar n befinner si omoder och sveper. Standardinstallningen star kungen Balanserade rekommendationer, vilket medfor att dom mest relevanta tjejerna i enlighet me Tinders matchningssystem visas framst. N kan forsavitt n vill byta och selektera att do senaste aktiva tjejerna ska visas frams. Pass mot vart sasom helst En eftertraktad styrka tillsamman Tinder gagna befinner si formagan att matcha tillsammans tjejer over hela varlden, och icke bara inom ditt kvarter – forsavitt n bor i Sverige, skada age nago framtida semester ino Barcelona, till exempel, kan ni ga av stapeln botten upp inom Barcelona och erhall matchningar innan du ens anlander. Dolj annonser Tinder Plus nyttjar kommer inte att se annonser. Det har befinner si eventuellt den atminston frestande lang fordelar pro Tinder Plus alldenstund annonser befinner si ett nagotsanar fjuttig retning for vanliga konsument, andock det befinner sig annu harligt att undga. Tinder lastas alltid kungen tillsamman nya funktioner sam blir alltmer sva sa att det ovannamnda kan komma att skiftning. Nu begriper n saken dar grundlaggande tekniken darfor att hantera appen, skad det finns fortfarande nagra vanliga fragor nar det galler att bruka Tinder. En be om nagot hos massa man handlar forsavit vanstersvepningar ifall jag icke ar intresserad itu nagon och sveper vanster, betyder det mig kan inte andra mig intill en framtid situation? Det korta svaret ar givetvis nar ni sveper til vanster pa nagon befinner sig do befinner sig forlorad samt kommer icke ater mo din matchningsko. Skad det finns ett par dispens. Det forsta undantaget befinner si att Tinder Plus-anvandare kan angra tryt svep, som namnts orutinerad, sa ifall ni anta att n itu fel svept vanster pa din